دکتر مهدی براتی مهوار

ساعت کاری مطب : شنبه الی پنجشنبه 10:00 الی 18:00

دکتر مهدی براتی مهوار

  • دارای بورد های تخصصی کشور کانادا
  • عضو انجمن های علمی کایروپراکتیک ایران، کانادا و آمریکا
  • دارای مدرک کینسیالوژی از دانشگاه یورک کانادا
  • دکترای کایروپراکتیک از دانشگاه سی ام سی سی تورنتو کانادا 
  • دارای مدرک فیزیولوژی ورزشی ازسی اس ای پی
  • برنده جایزه دانشجو و ورزشکار برتر دانشکده کینسیالوژی  و علوم سلامت دانشگاه یورک 

کایرو پراکتیک چیست؟

علم کایروپراکتیک عبارت است از شناخت مفاصل، به ویژه ستون فقرات و هنر تنظیم و تطبیق آنها به منظور درمان  و پیشگیری ناراحتی های ستون فقرات، بدون استفاده از شیوه های درمانی معمول مانند تجویز دارو و یا عمل جراحی با تاکید فراوان به ورزش های مختلف برای قسمتهای بدن، تنظیم و تطبیق مفاصل و استفاده آن در علم پزشکی به ۲۷۰۰ سال پیش برمیگردد. 

 دو تن از افراد مشهوری که در گذشته ، با انجام مانور هایی بر روی ستون فقرات  و مفاصل به درمان بیماران کمک می کردند بقراط و ابن سینا بوده اند. 

امروزه  استفاده از اینگونه روش های درمانی طرفداران زیادی را در سراسر جهان به خود اختصاص داده است.

تاریخچه کایروپراکتیک:

 
شخصی که کایروپراکتیک نوین را پایه گذاری کرد، دیوید پالمر  آمریکایی بود. وی متولد ایالات آیووا آمریکا بود که با استفاده از علم تنظیم و تطبیق ستون فقرات توانست نتایج بسیار مطلوبی را بدست بیاورد.
 
در واقع، میتوان گفت کایروپراکتیک نوین از آن موقع سرچشمه گرفته است که امروزه در بیشتر کشورهای جهان از جمله ایران بعنوان یکی از مهمترین روش ها برای کسب و حفظ سلامتی بشمار میرود.
 
امروزه تنها در آمریکا سالیانه بیش از ۲۰۰ میلیون ویزیت کایروپراکتیک انجام می شود که هزینه آن به صورت آزاد و توسط بیمه های مختلف پرداخت میگردد.

حیطه کاری کایروپراکتیک:
 
متخصص کایروپراکتیک توجه خود را بر روی بیومکانیک ستون فقرات و دیگر مفاصل معطوف می کند. دکتر کایروپراکتیک با استفاده از علم در مورد انواع اختلالات و بیماری های بدن انسان، می تواند بسیاری از مشکلات و درد های ستون فقرات، مفاصل و عضلات را بهبود بخشد.